Καλά Νερά 37010, Μηλιές

τηλ: 24230 22211, e-mail: info@vardakiosagora.gr

    Δημιουργήθηκε το 1965 από τον Γιάννη και την Μίνα Βαρδάκη αρχικά ως παραδοσιακό παντοπωλείο, έχοντας πάντοτε τη δομή μιας οικογενειακής μικρής επιχείρησης. Το 1985 ανέλαβε τα ηνία ο Κώστας Βαρδάκης ανακαινίζοντας αρχικά τούς χώρους του καταστήματος, αναβαθμίζοντας παράλληλα την γκάμα των προϊόντων  και επεκτείνοντας την δραστηριότητα της επιχείρησης σε άλλους τομείς πέρα από αυτόν του παντοπωλείου (κάβα ποτών-χονδρική πώληση κρασιών-ξεχωριστό τμήμα φρέσκων λαχανικών-τμήμα πώλησης παραδοσιακών και λοιπών τοπικών προϊόντων-κατ οίκον διανομή  delivery).


    Η θέση του καταστήματος είναι στην παραλία των Καλών Νερών του νομού Μαγνησίας στους πρόποδες του Πηλίου, και διαθέτει χώρους πώλησης περίπου 160τ.μ. και αποθήκη 70τ.μ..


    Ακολουθώντας πιστά τις αρχές και αξίες που παραλάβαμε από τους ιδρυτές γονείς μας, συνεχίζουμε έως σήμερα την λειτουργία του καταστήματος προσηλωμένοι σταθερά στην αυστηρή ποιοτική επιλογή των προϊόντων που εμπορευόμαστε, την σχολαστική τάξη και καθαριότητα του χώρου, και πάνω απ’ όλα στην ευγενή και άψογη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, στοιχεία τα οποία μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους και ως επαγγελματίες κατατάσσοντας το κατάστημα μας στην πρώτη θέση επιλογής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής μας.


    Ο χώρος μας πλέον είναι ανακαινισμένος με σύγχρονα εργαλεία και μέσα που μας επιτρέπουν να λέμε ότι είμαστε ένα κατάστημα πρότυπο για το κεντρικό Πήλιο.

Σύνδεση Όροι χρήσης
Κάβα Τρόφιμα Ήδη οικιακής χρήσης Καλλυντικά Ζωοτροφές